2D kerítés és lakat

A 2D kerítés közelebbről

A kerítéspaneleket, amelyek tűzhorganyozáson mentek keresztül, valamint porfestettek, nevezzük 2D kerítésnek. Ezek egyetlen függőleges, általában 5 mm-es huzalból és dupla sor vízszintes, körül-belül 6 mm-es huzalból állnak. A merevítő elemeket a kettős huzalok jelentik, amelyek nagy tartósságot és merevséget biztosítanak. A panelek keresztmetszete átlagosan 50 × 200 mm. A panelek szabványos szélessége 2500 mm. A magasság 600 mm és 2400 mm között változik. A keskeny fűzőlyukaknak és a függőleges huzaloknak köszönhetően, amelyek hosszabbak a vízszintes huzalok körvonalánál, a 2D kerítés paneleket meglehetősen nehéz áttörni.

A paneleket egy téglalap alakú profil két pólusa közé kell felszerelni speciális klipek segítségével. Megkülönböztethetünk köztes, sarok és kezdeti/záró klipeket. A megnövelt tartósságú egyenes kerítéspanelek tökéletesek cégek, repülőterek, sportlétesítmények, középületek és katonai bázisok bekerítéséhez.

Egy 2D kerítés tökéletes korróziógátló védelemmel rendelkezik, amely a galvanizálásnak köszönhető. Mind a panelek, mind az oszlopok porfestéssel is bevonhatóak. A horganyozott felület porbevonattal történő bevonása nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem megakadályozza az oxidációt is. A 2D kerítést kiváló minőség, nagy tartósság és jó ár-érték arány jellemzi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük