A hinta, a játszótéri elem, mely kicsik, és nagyok kedvence

Hintázni mindenki szeret – ezt akár így ki is jelenthetnénk, hiszen mindannyian emlékszünk, hogy mennyire élveztük gyerekként, amikor a hinta felvitt minket az égig és hányszor volt, hogy versenyeztünk egymással, hogy ki tud magasabbra repülni. Aztán jöttek az egyre modernebb elemek is, mint amilyenek a drótkötélen lecsúszós hinták voltak, vagy a fészekhinták, melyekben akár többen is elfértünk egyszerre.

De nem csak gyerekként szerettünk hintázni, felnőttként épp annyira élvezetes lehet egy jót lengedezni. Pontosan erre találták ki azokat a beltéri megoldásokat, mint amilyenek a függőszékek. Nincs is hangulatosabb egy esti bekuckózásnál egy lengedező székben, melyben elolvashatjuk a kedvenc könyvünket, vagy akár álomba is szenderülhetünk egy csésze meleg tea után.

A hinta tehát minden generáció sajátja, már a kisbabák altatásában is segítségére lehet a fiatal szülőknek, ezért érdemes már egészen pici kortól kezdve bevezetni ezt a játékszert a gyermekek életébe egy bébi bölcsőhinta formájában. Manapság már sok helyen alkalmunk van arra, hogy beszerezhessük saját házi hintánkat, a  Játszótérland webshop kínálatában széles választékát találjuk ezeknek a játékszereknek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük