Egyszerűbben kezelhető papírügyek a székhelyszolgáltatás által

Művészember vagyok, nincs se időm, se energiám arra, hogy felesleges, lélekölő, mi több kreativitásomat romboló tevékenységekre pazaroljam az időt. Pontosan emiatt döntöttem úgy, hogy művészi tevékenységemtől teljesen el fogom különíteni a céges ügyeimet. Ez természetesen érinti a papírmunkát is. Végül úgy határoztam, hogy a céges székhelyemül egy székhelyszolgáltatás irodáját jelölöm ki. A székhelyszolgáltatás keretein belül a cég azt vállalta, hogy személyi titkárnőm lesz, segítve engem abban, hogy otthoni műtermemben zavartalanul végezzem az alkotó tevékenységet.

Amikor először találkoztam a székhelyszolgáltatás gondolatával bevallom, hogy meglehetősen szkeptikus voltam. Úgy gondoltam, hogy nincsen szükségem segítségre a céges dolgaim lebonyolításában, elég, ha én magam átveszem a leveleimet, a csomagjaimat, tudom ezeket személyesen is kezelni. Aztán persze kicsit átgondoltam mindezt, amikor egyre nagyobb népszerűségre tettem szert, a képeimre egyre többen tartottak igényt- azóta két inspiráció közt a legkevésbé sem vágyok arra, hogy számlákkal, hivatalos papírokkal foglalkozzak.

Átértékeltem korábbi döntéseimet, előhalásztam a székhelyszolgáltatást biztosító cég névjegykártyáját az egyik fiókból és szinte pár órán belül már meg is kötöttem velük a szerződést. Azóta a szolgáltatást nyújtó iroda a céges székhelyem, ebben a belvárosi irodában veszik át a hivatalos leveleimet, itt is tárolják, rendszerezik őket, a NAV is ide jönne ki ellenőrizni, ha erre valamilyen okból fakadóan sor kerülne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük