férfi pólók, férfiak a hegyen

Kiváló minőségű férfi pólók választéka

Egy edzőkomplexumban elengedhetetlen a folyamatos készlet a férfi pólók terén, és a tapasztalat az, hogy nagyon gyorsan kopnak el ezek a darabok, pedig napi szinten szükség van rájuk. A költséghatékony és pénzbarát megoldás reményében elkezdtünk a neten kutatni, hogy megtaláljuk ezt az utat bármelyik webáruházban.

A másik kívánalom az volt, hogy az új férfi pólókra ráhelyeznénk az intézmény logóját is, úgyhogy ennek tekintetében kerestünk, és csakhamar rátaláltunk a Pólóügynökre. Megnyugodva tapasztaltuk, hogy a híres márkákkal együtt elég terebélyes választékkal fogadnak, többféle pólóval: rövid és hosszúujjú, illetve ujjatlan is szerepelt közöttük, többféle szabással és színben volt elérhető férfi póló.

Megírtuk a rendelést és leadtuk az árajánlatot, majd egy igazán jutányos árat kaphattunk, a szállítással sem voltak fennakadások. Négyféle technikából lehet válogatni pólónyomtatás terén: flex, nyomtatott flex, szitázás, és a direkt nyomtatás. Mi a nyomtatott flex mellett döntöttünk, mert ennek az ára darabra mérve is már kedvező, és tartalmazza az élénk színeket és a teljes színskálát. A fólián szereplő mintát hőpréssel helyezik fel a pólókra, az így felkerült minta megőrzi az élénk színeket és a tartósságot.

Ezt mi is érzékeltük mindegyik férfi póló használata során. Az itt vásárolt pólók tisztítása is roppant egyszerű, közben nem kell aggódnunk attól, hogy elveszíti színét vagy tartósságát. Nemcsak férfi póló van készleten, megtalálhatunk másféle ruhadarabokat is, mások mellett sapkákat, dzsekiket, gyermek- és sportruhákat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük