árnyékolás, hölgy az ablakban

Közkedvelt árnyékolás Z lamellákkal

Érdemes tudni, ha az árnyékolást lamellákkal szeretnénk otthonunkban megoldani, hogy a Z90-es lamella a leggyakoribb választás családi házak árnyékolására. Előnyei között szerepel mind a kiemelkedő teljesítményű fényszabályozás és fényzárás a mozgatható lamellák zárhatóságával, mind pedig a változatos lehetőségek az árnyékolás teljesítményének fokozása érdekében.

Emellett fontos megemlíteni, hogy ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, strapabíró mind a nedvességgel, mind az UV-sugárzással szemben. Hatalmas a kopás-, és nyúlásállóságuk, valamint az alaktartásuk is. Modern megjelenésűek, tartósak, csaknem 100%-os árnyékolás biztosítására alkalmas eszközök. Ráadásul csendes működésre lehet számítani.

Továbbá ez a típusú lamella kivételes fényerősség-szabályozásra alkalmas, az árnyékolás új dimenzióját nyitva meg professzionalitásának és modern megjelenésének köszönhetően. Ezáltal pedig képes teljesen kizárni a napsugarakat az otthonból, és az ezek okozta hőérzetet akár 5-10 fokkal is képes csökkenteni. Ez a nyári melegben kifejezetten életmentő lehet, mások klímával tudják elérni a hasonló hatást.

Gazdaságos megoldás is lehet a klíma részleges vagy akár teljes helyettesítésére, főleg azoknak fontos szempont ez, akik nem bírják a klímát, de szükségük van jó megoldásokra. Képes megakadályozni a beltéri túlhevülést is. A daidalos.hu oldalán kapható ez a fajta, sokak által választott, családi házak kedvenc Z90-es lamellája, melynek mozgató mechanizmusának összeépítésére itt svájci és minőségi alkatrészeket használnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük