A műfű választék vetekszik a padlóburkolat kínálat sokszínűségével

Manapság már bármilyen termék vásárlása mellett is döntünk, nagy valószínűséggel számíthatunk a termékválaszték bőségével. A Grassland kínálatában kapható műfű kollekció sem lóg ki a sorból, összesen 12 különböző szintetikus pázsit típus közül választhatnak azok, akik csettintésre szeretnének esztétikus gyepesítést eszközölni a kertjükben.

A műfű szálak hosszúsága 11 és 50 mm közt mozog, a szálak hosszúsága attól is függ, hogy milyen felületre, milyen funkció betöltésére szánják az adott gyeptéglát. A különböző műfüvek sűrűségben és a szálak hosszúságában, valamint színében különböznek egymással. Egy sportpálya befüvesítéséhez érdemesebb tömörebb, vastagabb szálú műfüveket választani, ezen az extravagáns kategórián belül még szín tekintetében is nagyobb mozgásterünk van, hiszen kék, sárga, sőt akár fekete „füvet” is választhatunk a webáruház kínálatában. Egy hangulatos kertbe sokkal másabb gyep dukál: itt inkább a hosszú, lágyabb esésű műfű típusok mutatnak jobban, illetve ezek azok, melyek nem kényelmetlenek, ha úgy döntünk, hogy gyönyörű pázsitunkon fogunk napozni.

A természetesség elérése érdekében különféle fűtípusok másolatát készítik el a gyártók. Nem csak a textura tekintetében figyelhető meg ez – még barnás fűszálakat is vegyítenek az élénk zöldek közé, hogy még valóságosabbnak tűnjön az, ami a szemeink elé tárul.

Legyen szó tehát sportlétesítményekről, kertekről, megfelelő szakmai segítséggel ma már könnyűszerrel válhatunk egy „szép zöld gyep” büszke tulajdonosává, még ha nem is ér az égig a gyepünk, biztosan hálásak leszünk érte, mikor 40 mm-es szálaival végigsimítja a csupasz talpunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük