műfű teraszra

Hogyan történik a műfű telepítése terasz, vagy erkély esetében?

Biztosan vannak még, akik nem tudják, de a műfű teraszra, járólapra és betonra is letehető, roppant könnyű az elhelyezésük ezeken a platformokon, sokkal egyszerűbb, mint mondjuk a kertekben, ahol lehetséges, hogy egyenetlen a föld és különféle eljárások alkalmazása szükségeltetik ahhoz, hogy a kártevők és a gyomok növekedését meggátoljuk a műfű lehelyezését megelőzően.

Ha a műfű teraszra kerül, akkor még azzal sem kell bíbelődni, hogy ez elődjét, a hidegburkolatot eltávolítsuk, erre a legkönnyebb műfüvet telepíteni. Amire szükség lesz, az pusztán a műfű tekercs, ami méretre vágható egy éles szike, vagy olló segítségével, természetesen ez személyre szabottan válaszható, rengeteg fajta van már a különféle webshopokban. Ezen túl kell még a műfű ragasztószalag, ami a legolcsóbb kétoldalú ragasztószalag is lehet. Mérőszalag, a pontos és precíz méréshez és kész is.

Ha egyedül akarja valaki megvalósítani ezt a folyamatot, az sem nagy kihívás, de ha bizonytalan az ember, akkor hívhat segítséget a műfüves terasz, erkély, vagy télikert területének beburkolásához. Az is megoldás lehet, hogy a szakembereket, webshopokat arra kérjük, hogy segítsenek a műfű teraszra történő kimérésében, hogy a legopcionálisabb mennyiséget ne egyedül kelljen kiszámolnia a vásárlónak, így nem lesz sok feleslegesen leeső műfű a vágáskor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük