fészekhinta, kislány hintázik

Különleges élményt nyújt a csónak fészekhinta

Ha az élményeket fokozni szeretnénk, és további újdonságok felé eveznénk, akkor a nagyon népszerű fészekhinták világán belül is érdemes megismerkedni a csónak fészekhinta nyújtotta élményekkel.

Ez a fészekhinta kétszemélyes kiadása, hosszúkás hajó alakjának köszönhetően a gyerekek képzeletben a vízi élmények világába kalandozhatnak rajta. A gyerekek nagyon szeretik a fantázia játékokat, ezért érdemes biztosítani számukra azokat a lehetőségeket, ahol adott egy jó kis alap a képzelőerő szárnyalásához. A hagyományos hintákon túl ez a csónak fészekhinta ad egy alapkeretet a kalandozáshoz, képzelhetik magukat egy izgalmas kalózhajó fedélzetén, ahol egyikük a kalóz, a másik pedig egy legénységi tag, de akár képzeletben indulhatnak világkörüli útra is, ami által még földrajz ismereteikben is polírozhatjuk tudásukat, ha bekapcsolódunk a játékba. Tehát határ a csillagos ég, a mi ötletességünk is emelheti gyermekeink játékvilágának színvonalát, és okosan tudást csempészhetünk játékaikba.

A jatszoterland.hu oldalán kapható ez a kiszerelés, egyszerű, letisztult mégis esztétikus megjelenésű fészekhintáról beszélhetünk, a fekete szövetanyag egyszerre erős és kényelmes tapintású. Ülőfelülete nagy és kényelmes, szövete pedig vízlepergető, ami esőzés után nem utolsó szempont, amikor szinte semmit nem tudnak a gyerekek még egy játszótéren sem használni, annyira vizes minden. Ilyenkor a megváltás erejével bír egy olyan játék, amire azonnal fel lehet ülni, és élvezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük