páros pólók

Menő páros pólók, egyedi ötletek

A páros pólók manapság viszonylag nagy népszerűségnek örvendenek és ezek egységet, illetve szeretetet mutatnak a párok között. Ezeket előszeretettel használják fotózásokhoz, páros találkozókhoz és akár nyaralásokhoz is.

Ha épp egy párként olvassátok ezeket a sorokat és nagyszerű páros pólók után nézelődtök, megfelelő helyen jártok ihletet nyerni. Ezeknek a viselete egy új trend, amely által a házaspárok és az elkötelezett párok szeretik kimutatni egymás iránt érzett szerelmüket.

Az olyan ázsiai országokban, mint például Dél-Korea, Kína vagy Japán a páros pólókat használja sok pár, hogy nyilvánosan felvállalja azt, hogy együtt vannak. Ez ahhoz hasonlít mikor Facebookon írják ki sokan kapcsolati státuszként, hogy ők már kapcsolatban vannak és így mondhatni hivatalossá válik a dolog. Ezeket a páros pólókat vicces mintákkal és szlogenekkel is kilehet nyomtatni, ami jellemzi a pár kapcsolatát és a személyüket. Most pedig említsünk még néhány jó ötletet ezen belül.

A “Főnök” és “Az igazi Főnök” típusú feliratok az egyik legnépszerűbbek és egyben nagyon viccesek. Az egymásra mutató “Ő az Enyém” szlogen egy jó mintával is nagyon jól fest a pólókon és kifejezi mennyire szoros a kötődés a két fél között. Az ételek kedvelőinek lehet ajánlani azt az ötletet, amikor a férfi pólóján egy pizza van, amelyből hiányzik egy szelet és ez a szelet pedig megtalálható a hölgy pólóján. A klasszikus “Király” és “Királynő” felirat pedig már nagyon ismert ezen a területen, de ettől függetlenül továbbra is sokan kedvelik és nem ment még ki a divatból.

Ez persze csupán néhány ötlet volt a többezer lehetőség közül és csupán kreativitásra van szükség az ideális páros pólók megvalósításához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük