napvitorla ár

Milyen árakra számítsak, ha napvitorlát vennék?

Sokféle helyen használunk napvitorlákat, mondjuk kertekben, teraszokon, éttermek, kávézók előtt, vagy strandokon. Ennek azon túl, hogy rossz érzés szétpirulni a napon, az is értelmet ad, hogy az egyre fokozódó UV sugárzás nagyon káros a bőrnek, a bőrrák és az egyéb megbetegedések száma nőttön nő a statisztikai adatok alapján. Emiatt is előnyös választás lehet, ha felszerelünk egy napvitorlát a túlzottan napos helyekre, főleg ha jó a napvitorla ár.

Aki arra készül, hogy ilyen beruházást eszközöljön, nyilván kíváncsi a napvitorla árakra. A Napvitorlaland webshopjában láthatunk hogy a különböző vitorlák milyen árkategóriákban mozognak. A napvitorla ár többek között attól is függ, hogy milyen méretet választunk, hogy vízhatlan vagy pedig vízáteresztő anyagból szeretnénk -e, hogy készüljön az árnyékolónk, illetve aki egyedi igényeihez is szabná a napvitorlát, megteheti, bár ezek is nagy valószínűséggel ártöbblettel járnak majd.

A napvitorla ár a fentiek fényében formánként úgy alakul, hogy mondjuk egy háromszög alakú napvitorla 65350-106000 körül mozog, a négyzet alakú 61900-84000, a téglalap pedig 79750-100400 forint között szokott lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük