Motivational Maps kép, túrázó srác

Őrizd meg a munkavállalók motivációját Motivational Maps által

Az utóbbi 1-1.5 év, különösen most a COVID alatt, a home office jó táptalajt biztosított arra, hogy besokalljon az ember, hogy a munkára ne tudjon olyan lelkesedéssel és motiváltan nézni, mint korábban. Ezek a holtpontok normálisak, de valahogy át kell rajtuk lendülnie az embernek ahhoz, hogy ő is és a munkáltatói is elégedettek legyenek.

A Motivational Maps segíthet abban, hogy át tudjuk gondolni a munkánkat, motivációinkat, a minket lelkesítő dolgokat, hogy újult, friss erővel tudjon az ember belevágni a feladataiba. A kijött eredmények értelmezésével újra lendületbe tudjuk hozni magunkat.

A Motivational Maps-t  képzett motivációtérképezési szakértőknél lehet kitölteni, akik nem csak megmondják, hogy mi az eredmény, hanem segítenek is értelmezni azt, valamint abban is tudnak támpontot adni, hogy hogyan építsük be a gyakorlatban, amit megértettünk és milyen feladatok valók nekünk. A Motivational Maps teszt lényege mondjuk az, hogy felfedezd, hogy a munkában téged mi motivál.

Sokban múlik a főnökön is persze az, hogy mit enged meg a munkahelyen, de munkavállalón is áll, hogy tud-e végül lelkesen és kreatívan viszonyulni az adott kereteken belül a munkavégzéshez, hogy tud-e együtt dolgozni a többiekkel. Ha a Motivational Maps révén világossá válik egy embernek saját magával kapcsolatban, vagy a munkáltatónak egy alkalmazottal kapcsolatban, hogy mi az, ami hajtja, akkor sikeres lesz abban, amit csinál – olyan célokat fog kitűzni maga elé, ami megmozgatja. Munkáltatóként különösen fontos lenne, hogy a megfelelő embereket tegyük a pozíciókra, ez az ő és a munkavállaló érdeke is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük