street workout park és férfi

Street workout park – A Faberland fitnesz termékcsaládjainak bemutatása

A Faberland kft. már foglalkozik street workout parkok létesítésével is, mely számos hasznos előnyt nyújt különböző települések lakosainak.

A 12 éves szakmai múlttal rendelkező cégünk most már foglalkozik kültéri fitness eszközök és komplett felnőtt játszóterek forgalmazásával, illetve telepítésével is. Három fő termékcsaládot forgalmazunk, melyek mindegyike alkalmas egy nívós street workout park létrehozására: City, Urban és Pro.

A City fitnesz termékcsalád elsősorban saját testsúlyos edzésre lett kitalálva. Az ilyen eszközökből épített street workout parkok alkalmasak a test teljes átmozgatására, az ízületek karbantartására és a vérkeringés felfrissítésére. Ráadásul az itt található eszközök többnyire komplex és kombinált felhasználást tesznek lehetővé, ennek köszönhetően egy eszközzel akár többfajta gyakorlatot is el lehet végezni.

Az Urban fitness termékcsaládban számos, az előző kategóriához tartozó eszköz is van, azonban vannak olyan termékeink is, amelyek úgynevezett belső ellenállásos technikával rendelkeznek. Ennek köszönhetően a szóbanforgó eszközök esetében a beépített ellenállással szemben fejthetünk ki erőt a gyakorlatok során.

A harmadik a Pro fitness termékcsalád, amely által már egy igazán professzionális street workout park jöhet létre településén. Itt olyan kültéri súlyzós eszközök találhatóak, amelyek alkalmasak a főbb izomcsoportok fejlesztésére. Legyen az illető kezdő sportoló vagy már haladó testépítő, az állítható súlyok használatával mindenki elvégezheti a számára megfelelő gyakorlatokat.

Street workout park- Felnőtt játszóterek kiváló minőségben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük