sávos roló

Zebraroló, avagy a sávos roló dekoratív megjelenése

A rolók családjába tartozó egyik kedvenc választás a sávos roló, melyet szoktak zebrarolónak is nevezni. A zebra vizionálása rolóként jól elképzelhetővé teszi ezt a típust: csíkozott megoldásként váltakozik a fényáteresztő és a sötétítő funkció ennek választása esetében.

Egyszerre biztosít ideálisan beállított fényviszonyokat, közben dekorálja a teret a fényjáték felhasználásával a sávos roló. Ma már nem lehet önmagában szempont a praktikus megoldás, hiszen ha az mellette nem esztétikus, akkor egy modern ember már nem választja otthonának kialakítása során azt a megoldást. Egy otthonában, vagy irodájában igényes megoldásokat kereső vásárlónak fontos a dekoratív szempont is. Ezért, akik a minimalista roló mellett döntenek, sokszor teszik le voksukat a sávos roló mellett. Ennek a rolónak ugyanis egy magasabb fokú hangulatteremtő tulajdonsága is meghatározó, eleganciát képes kölcsönözni a gyakorlatiasságba, és stilisztikai jegyként ismert fényhatásuk nagyon ideális hangulatot képes teremteni.

A sávrolóban tehát nem csalódhatunk, azt kapjuk, amit elképzeltünk. Előnyük, hogy teljesen belesimulnak a környezetbe, de nem tűnnek el jelentéktelenül benne, hanem szinte észrevétlenül határozzák meg azt, a fényáteresztés stílusos és egyedi szabályozása által. Ahogyan a sötétítő és fényáteresztő csíkok játéka váltakozik a sávos rolók felületén, úgy a szoba hangulata is kellemes közeget alakít. Nagyobb és kisebb üvegfelelületeken, és hosszabb teraszos ablakok és teraszajtók felületén is dekoratívan mutatnak a megfelelően kiválasztott sávos rolók. A jobbotlet.hu ebben is a segítségünkre siet, érdemes megtekinteni a választékukat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük